MvK Parket

Voor al uw parket wensen!

MvK Parket

MvK Parket is in 2008 opgericht door Martijn van Karsen. Martijn is 18 jaar geleden begonnen als Parketeur in het bedrijf van zijn vader, van hem heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Daarna heeft hij nog een aantal jaar bij een andere parketzaak gewerkt, maar in 2008 was de tijd daar om voor zich zelf te beginnen. Eerst werkte hij nog van uit huis, maar al snel werd dit te klein en heeft hij een eigen showroom geopend aan de Laan van Waalhaven 100 in Den Haag (Ypenburg).

In de showroom zijn diverse merken aan show panelen te zien. Hier krijgt u een een goede indruk van wat er allemaal te koop is aan houten vloeren, laminaat en PVC. MvK Parket heeft zich ook gespecialiseerd in het bekleden van trappen met echt eikenhouten. In de showroom heeft hij diverse showmodelen van traptreden. Heeft u liever een trap van laminaat dan behoort dit ook tot de mogelijkheid. 

Wilt u meer weten over de producten van MvK Parket neem dan contact met Martijn op en hij komt dan vrijblijvend bij u langs.