MvK Parket

Voor al uw parket wensen!

Onze producten

Naast het leveren en leggen van de diverse soorten en merken van parket, laminaat en PVC. Kunt u ook terecht voor het stofarm schuren en het in de onderhoud zetten van uw uw parketvloer. Heeft u onderhouds- of schoonmaakmiddel voor uw parketvloer nodig kan dit ook geleverd worden. Is uw trap toe aan een opknapbeurt dan kunt u hiervoor vrijblijvend een afspraak maken dan komt Martijn bij u langs om de trap op te meten en de mogelijkheden met u te bespreken.

Ook heeft MvK Parket iets speciaals in zijn assortiment. Vaak zit u met het "probleem" met het opslaan van uw meubels als er een nieuwe parketvloer gelegd gaat worden of wanneer u parketvloer geschuurd gaat worden. " Waar laat in mijn meubels". MvK Parket heeft hier de oplossing voor. Als u bij MvK Parket een nieuwe parketvloer aanschaft of uw bestaande parketvloer laat schuren kunt u gratis en vrijblijvend gebruik maken van de opslagaanhanger. Hier kunt u uw meubels in opslaan. (Vraag naar de voorwaarden voor het gebruik van deze aanhanger).

Natuurlijk kan niet alles op de website vermeld worden wat MvK Parket in zijn assortiment heeft. Hiervoor kunt u een afspraak maken dan kunt u vrijblijvend naar de showroom van de groothandel komen en daar het assortiment met eigen ogen te zien. Zie hieronder een kleine greep uit het assortiment.